Ženske modne torbice

Ženske torbice
Ženske torbice so vedno najbolj prodajan artikel med torbami. Ženske so obsedene z njimi in jih lahko imajo polno omaro. Včasih se moški sprašujejo, kako lahko ženske čutijo simpatijo do predmeta, ki je namenjen shranjevanju in prenašanju drugih predmetov. Saj temu vendar so namenjene ženske torbice in ostale torbe- njihova primarna funkcija je uporabnost. Velikokrat se zgodi, da se ženska odpravi po nakupih z namenom, da bo nakupila samo oblačila, ampak se potem domov vrne z vsaj dvema torbicama in razlago, da je ena za zimski in ena za poletni čas. Šalo na stran, dejansko bi ženske najtežje pogrešale modne dodatke, med katere spadajo tudi ženske torbice. Ne moremo zanemariti njihove uporabnosti. Ženske lahko s sabo nosimo veliko več stvari kot moški. V ženski torbici se najdejo šminke, plastenka vode, robčki, telefon, denarnica, hrana, puder, ključi, dežnik. Kam vse to dajo moški? Že res, da so njihovi žepi polni drobnarij, ampak vseeno.


Različne ženske torbice za različne priložnosti
Poznamo različne vrste ženskih torbic: za sprehod, za v službo, za na zabavo, … Razlikujejo se predvsem v velikosti in materialu. Tiste največje so najbolj primerne za na plažo, medtem ko najmanjše, v katere lahko hranimo le šminko in ogledalo, uporabimo kot modni dodatek na zabavi. Pomembno je, da ženske torbice ustrezajo našim oblačilom. K elegantnim oblačilom ne moremo obleči torbice, ki bi bila popolnoma nasprotne barve, tako kot k obleki ne moremo obuti superg. Najbolj praktične ženske torbice so tiste, ki jih lahko obesimo čez ramo. Zato takšne uporabimo v prostem času.
V omari imejmo ženske torbice za vse priložnosti
Kvalitetne torbice so drage, vendar je njihova življenjska doba tudi precej daljša od cenejših torbic. Nikoli ne vemo, kdaj nas bo doletela priložnost, ko bomo morale iz omare potegniti najlepšo, najbolj kvalitetno in najdražjo torbico. Tako kot moramo imeti v omari vsaj eno črno oblekico, imejmo tudi vsaj eno dražjo torbico. Nič ni narobe, če z nakupov domov prinesemo bolj pisano torbico v nenavadni obliki. Tudi takšna pride prav. Če ne drugače za ples v maskah. Čeprav se moški negodujejo nad ženskih nakupovanjem, si ga moramo privoščiti. Ko se naslednjič odpravite po nakupih si priskrbite čisto novo torbico, ki bo samo po vašem okusu. Pa še to, privoščite si jo brez slabe volje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *