Vzorčki oz. brezplačni testerji

Pridete v drogerijo ali v trgovino in se osredotočite na kozmetiko in ličila, saj potrebujete nekaj od tega in se preprosto izgubite. Kako neki vedeti, kaj je za vas najprimernejše? Nič hudega, če so nam na voljo 3 Ti so enostavna rešitev, da določen kozmetični proizvod poskusimo in se potem na podlagi tega odločimo, kateri nam bo tudi ustrezal.

Si predstavljate, da bi morali vsako stvar, ki vas zanima kupiti, doma odpreti in poskusiti in če vam slučajno ne bi kateri odgovarjal, enostavno zavreči? Nikakor ne, kajne? To bi nas veliko stalo in seveda se temu želimo izogniti, zato običajno tudi pričakujemo, da nam bodo na voljo vzorci, ki so običajno pakirani v majhnih količinah in zadostujejo za enkratno uporabo, zato da poskusimo izdelek. Če nam odgovarja seveda potem stvar kupimo, sicer pa ne. In je to velika prednost, katero nam lahko ponudi prodajalec. Kar pa je tudi za prodajalca seveda prednost. Res je, da bo verjetno sam moral nekaj založiti za vzorce, pa vendar se mu bo to obrestovalo, ko bodo njegove stranke se odločile kasneje za nakup.

Vzorčki oz. brezplačni testerji so običajno na voljo predvsem za kozmetične preparate, s pomočjo katerih želimo doseči določen učinek na videz. Recimo, če kupujemo kremo ali parfum, kako bomo vedeli, kakšna ali kakšen je ta, če je vse zaprto? Seveda je dobro, da nam je v tem primeru na voljo tester. In običajno nam že prodajalci ponudijo tega, ko vidijo, da se odločamo med različnimi in so nam ti močno v pomoč.

Če testerja ni, se bomo verjetno odločili težje, ker še vedno ne bomo vedeli, kakšna je stvar dejansko in ali ustreza nam. Vsekakor je tako dobrodošla za nas in tudi za prodajalce. Majhna pakiranja pa so tako praktična, da nam ne zasedejo nič prostora, lahko ga preizkusimo kar tam, lahko pa se odločimo in to storimo doma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *