Stolčki za hranjenje Cam

Iščete kvaliteten, uporaben in trpežen stolček, ki je istočasno še udoben za otroka. Potem preverite stolčke blagovne znamke Cam.  Cam je svetovno priznana italijanska blagovna znamka, ki starše navdušuje že vse tja od leta 1969. Zaradi dolgoletnih izkušenj in miselnosti, da je potrebno izdelke za otroke snovati čet otrokove oči, vam Cam lahko ponudi dovršene izdelke, ki so zelo uporabni in praktični. Njihove vse izdelke in tudi stolčke pa odlikujejo še izjemni materiali, ki otroku nudijo udobje, staršem pa enostavno vzdrževanje in čiščenje.

Potovalni stolčki za hranjenje

V hitrem tempu življenja, ko smo nenehno v gibanju so nam primorani slediti tudi naši otroci. A vseeno se nam ni potrebno odreči najboljše navade, ki jo je potrebno v družini negovati in ohranjati – skupnega kosila oziroma skupnih obrokov. V ta namen je Cam zasnoval in izdelal dva različna stolčka, Idea in Smarty. Oba sta namenjena montaži na klasičen stol in sta za to primerna za uporabo vsepovsod, v restavraciji, pri babici in tudi doma. Ker se stolčka namestita na stol in ne na mizo sta zato varnejša in tudi priročnejša od

Smarty je osnovna izbira, a vseeno dovolj sofisticiran, da bo navdušil vsakogar. Višina sedišča je nastavljiva do 18 cm. S tem bo malček lahko sam ali sedel ob mizi ali bil s svojim pladnjem poleg mize in tako polnopravni udeleženec obroka. Mehko oblazinjenje, še posebej v različici pop je kvalitetno in koži prijazno, a vseeno je enostavno za čiščenje – samo z mokro krpo.

Idea pa je še modernejše zasnovan stolček, ki je po višini ravno tako nastavljiv in ga je mogoče namestiti na večino klasičnih stolov na tržišču. Zaradi modernega videza vas bo kar klical k temu, da ge predstavite prijateljem na skupnem kosilu.

Oba prenosna stolčka ste zložena kompaktna in ne zavzemata veliko prostora. Skupno jima je še enostavno prenašanje kamorkoli greste.

Prostostoječi stolčki za hranjenje.

V domačem okolju pa se najbolje obnesejo stolčki, ki samostojno stojijo in ga lahko uporabite kjerkoli v stanovanju. Če potrebujete otroka ob hranjenju zamotiti (taki otroci niso redki) to lahko enostavno storite na balkonu, kjer otrok opazuje dogajanje v okolici ali ne nazadnje pred najljubšo risanko.

Tudi tu ima Cam različne izdelke, ki pokrijejo vsako potrebo in želje, ki jih imate.

Mini Plus je osnoven model, ki s preizkušeno tehnologijo in zasnovo kljubuje času že desetletja. Večina dijakov je svoj prvi gosti obrok zaužila na takšnem ali zelo podobnem stolčku za hranjenje. Zasnovan je za to, kar že ime pove, za hranjenje otroka. Ima možnost nastavljanja naklona sedišča in naslona za nogic. Je minimalističnega izgleda. Je pa tudi majhen, ko je zložen, zato bo brez težav našel prostor v vsakem domu.

Champione je že nekoliko bolj izpopolnjen model, ki poleg nastavljanja hrbtišča in naslona za nogice omogoča nastavljanje tudi višine sedišča. Tako boste otroka lažje prislonili k mizi. Ima odlično oblazinjenje v dveh variantah (klasično in elegant) ter kar trojni pladenj. Eden je namenjen prehranjevanju, drugi igri, tretji pa varnosti. Pladenj pa lahko perete kar v pomivalnem stroju.

Istante pa je najbolje kar vam lahko ponudi Cam v razredu stolčov za hrenjenje. Idealen ja za uporabo od 6 meseca dalje do starosti otroka nekje 3 let. Odlikuje ga odlična funkcija ležalnika v katerem bo otrok, preden ga prestavite spat, udobno zadremal po kosilu. Za igro ima Istante priložen igralni lok ter igrače.

Stolčki za hranjenje Cam so vam na voljo po odličnih cenah v spletni trgovini Bimbo.si, kjer dobite tudi vso ostalo otroško opremo za vašega otroka.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *