Odlična indukcijska posoda

Kakšna posoda je najbolj primerna za indukcijo? Za kuhanje na indukcijskem štedilniku je primerna posoda s čim bolj ravnim dnom, saj le tako indukcija deluje res optimalno. Pomembno je tudi, iz kakšnega materiala je narejena indukcijska posoda, saj mora biti material tak, da se pri visoki temperaturi ne skrivi ali kako drugače poškoduje. Posoda za indukcijo mora ohraniti ravno dno in vse svojo lastnosti tudi po več letih, zato ni vseeno, kakšno izberete.

Indukcijska posoda Woll vas bo prepričala z ravnim dnom, ki se popolnoma prilega plošči štedilnika. S takšno posodo lahko do potankosti izkoristite vse prednosti, ki jih ima indukcija. Tako lahko zelo hitro pogrejte kakšno jed, zavrete vodo ali skuhate kosilo, saj indukcija omogoča velik prihranek pri času kuhanja. Kuhalna plošča se namreč segreje tako rekoč v trenutku. Poleg tega pa je posoda za indukcijo zasnovana tako, da jo lahko brez težav uporabljate tudi na drugih vrstah štedilnikov. Tako ni primerna le za indukcijo, temveč tudi za steklokeramiko oziroma elektriko in za plin. Če imate kombinirano kuhališče, je takšna posoda prava izbira za vas!

Poleg tega se posoda za indukcijo lahko uporablja tudi v pečici. Nekateri modeli imajo snemljiv ročaj, ki ga pred uporabo v pečici enostavno odstranite, drugi modeli pa imajo ročaje narejene iz materiala, ki prenese temperature do 250 stopinj Celzija. Na voljo so različni lonci, ponve in kozice, ki omogočajo kuhanje, v katerem boste več kot uživali. Prava posoda namreč poskrbi za to, da priprava hrane postane veliko bolj prijetna ali celo zabavna. Vsa omenjena posoda se lahko pere tudi v pomivalnem stroju, pa tudi ročno je zelo enostavna za čiščenje. Za to poskrbi poseben zaščitni sloj, ki je tako zdravju kot okolju prijazen. To dokazujejo tudi različni certifikati in testi, ki dokazujejo kvaliteto, zadovoljni uporabniki pa se s tem več kot strinjajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *