Moške modne osnove- moške jakne

Jakna je osnoven kos oblačila, ki ga ima v omari vsak moški, kot tudi vsaka ženska. Se pa lahko verjetno vsi strinjamo, da je lahko nakup tega kosa oblačila zelo težaven. Težko je najti takšno, ki bi se prilegala, bila obenem udobna in ne bi preveč izpraznila naše denarnice. Vseeno pa bi morali, ne glede na to ali ste ljubitelj usnjenih ali jeans moških jaken, vedno slediti le enemu preprostemu pravilu. Ko kupujete jakno, poskusite eno številko manjšo jakno, kot jo normalno kupite.

Zdi se, da večina moških kupi številko večjo jakno, zato da lahko pod njo oblečejo še kakšen kos oblačil več. Toda v resnici je tudi pri jaknah manjše velikosti, še vedno dovolj prostora za plastenje. Jakna mora lepo objemati vaša ramena, spodnji del jakne pa mora biti centimeter, dva., nižje od pasa. Poskusite obleči vašo jakno skupaj z bolj elegantnimi hlačami, v kombinaciji z belo srajco in kravato, da ustvarite zanimiv modni videz.

Jeans jakne niso pravzaprav nikoli bile prav trenden kos oblačila, ampak zadnje čase, lahko opazimo vedno več moških, ki jih zelo rado nosi. Je zelo pogost kos oblačila v garderobnih omarah, tako pri moških, kot pri ženskah, saj pristaja tako rekoč skoraj vsakomur. V kombinaciji z belo majčko spodaj lahko vaš videz zagotovo spremeni v bolj uporniški. Je tudi zelo udobna jakna, saj nas ščiti pred vetrom in dežjem, je pa tudi zelo lahko nosljiva, ko pogleda sonce izza oblakov.

Če izberete pravo moško jakno, bo ta postala najboljši prijatelj vaših majic in tudi kravat, nosili jo boste lahko čez in pa tudi pod drugimi kosi oblačil. Vse kar morate poskrbeti je, da se vam popolnoma prilagaja. Na spletni strani www.Benn.si lahko najdete jakne različnih vrst in velikosti, primerne za vsak okus. Tudi za tiste najbolj zahtevne in kritične moške.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *