Horoskop rak

Če je od nekoga horoskop rak znak oziroma je rojen v tem znamenju, moramo biti pozorni na določene karakteristike raka, zaradi katerih običajno v družbi izstopa.

Raki so lahko izredno sebični, ko se gre za njih in velikokrat mislijo nase ter se »požvižgajo« na okolico. Želijo doseči lastno zadovoljstvo in pri tem jih nič ne omejuje, da ne bi »vščipnili«, če le naletijo na ovire pri doseganju lastnih ciljev. Sicer so pa raki zelo skrivnostni in potrebujejo čas, da nekomu dovolijo blizu sebe. Ko smo pa enkrat tako blizu njih, pa nas bodo le stežka izpustili in nas bodo kmalu vzljubili. V tem primeru se nam bodo v celoti posvetili in postali naši zaščitniki. Raki so zelo zanimivi posamezniki in posameznice, nekoliko zadržani, vendar le v družbi v kateri niso najbolj sproščeni. Ko so enkrat naši prijatelji znajo biti zelo zabavni in prijetni, sprejemati izzive in uživati življenje.

Res je, da ni samo znamenje horoskopa odgovorno za naš karakter in razpoloženje in na to vpliva veliko več kot le znamenje. V veliko primerov, pa lahko srečamo pirpadnike določenega horoskopskega znaka, katerih karakateristike se popolnoma ujemajo s tem. Takrat rečemo, da je nekdo tipičen rak, strelec, devica ali katerokoli drugo od astroloških znamenj.

Horoskop zna velikokrat tudi pomagati pri presoji, kako v določenem trenutku ravnati. Vesolje ima veliko moč na nas in zvezde niso vedno na isti strani. To pomeni, da se spreminja in, če le sledimo tem, bomo ugotovili, da si lahko močno olajšamo in pomagamo. Vsekakor pri rakcih drži, da so sicer zelo prepričljivi posamezniki in tudi sami najprej stvari preverijo in se prepričajo, da so v skladu z njihovimi potrebami. Od tu sledi to, da vedno ravnajo, kakor se jim zazdi najbolje in kar je v njihovo korist. Nikakor pa nam ni treba skrbeti, da bi nam ti obrnili hrbet, če smo le njihovi prijatelji in zaupaniki.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *