Ginekomastija moškim povrne velik del samozavesti

Znano je, da lahko povečana količina estrogena v krvi privede do povečanja žleznega tkiva prsi pri moških. Vemo tudi, kako zoprna zadeva je to lahko za moške. V njihovo življenje tako ne more vstopiti primerna samozavest in niti ne skladno telo. Rešitev, kako lahko to rešimo na hiter ter enostaven način, pa se imenuje ginekomastija.

Neredek pojav pri moških na sploh

Povečane prsi pri moških niso nič kaj nenavadnega. Nastanejo predvsem zaradi neravnovesja, in sicer med hormonoma testosteronom in estrogenom v moškem telesu. Današnji čas pa nam ponuja operativni poseg, kjer nam strokovnjaki lahko odstranijo žlezno tkivo, maščobo ter tudi odvečno kožo.

Ginekomastija ter potek operativnega posega

Ginekomastija torej predstavlja izjemno rešitev za moške, ki imajo povečane prsi. Operativni poseg ni kompliciran in je tudi dovolj hiter ter večinoma prav nič boleč. Rez, ki ga strokovnjaki naredijo v spodnjem delu prsnega kolobarja, je minimalen. Takoj za tem, ko se naredi primeren rez, se odstrani žlezno tkivo, maščobo in tudi morebitno odvečno kožo. Če je potrebno, pa kirurg po operaciji vstavi še cevko za odvajanje tekočine in krvi. Ta se namreč lahko nakopiči po operaciji.

Oklevanja skorajda ni več

Nekoč zunanji videz ni bil tako pomemben, tako da se ljudje z njim niti niso obremenjevali. V današnjem času je to povsem drugače. Zunanji videz je postal še kako zelo pomemben, posledično pa je tudi obremenjenost ljudi z njim veliko večja. Tu ne mislimo samo na ženske, ampak tudi na moške. Ti so obremenjeni tudi s povečanjem prsi, ki nastanejo zaradi zgoraj omenjenih vzrokov. Na srečo pa trg ponuja številne rešitve, ki so izjemno učinkovite.

Med njimi je tudi ginekomastija, ki je vedno opravljena uspešno. To omogočajo tudi sodobne aparature vrhunskih proizvajalcev. To vedo tudi številni moški. Če imajo tovrstni problem, se kaj hitro odločijo tudi za ginekomastijo.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *