Dnevni regali – moderni, kvalitetni ter funkcionalni

 

Si predstavljate dnevni prostor brez pohištva? Težko, kajneda? V tem prostoru preživimo veliko časa, zato poskrbimo, da je primerno opremljen in to po naših merilih. Vanj postavimo posebej izbrane kose pohištva, ki morajo biti funkcionalni, udobni ter seveda lepi tudi na pogled. Posebno pozornost tako vzbujajo sedežna garnitura, omare, klubska mizica ter seveda regali, brez katerih pač ne gre. Dnevni regali so obvezen del pohištva, ki so poleg dnevnega prostora primerni tudi za druge sobe v našem domu.

Dnevni regali – prostoru dajo značaj

Pri izbiri dnevnih regalov moramo biti zahtevni. Tovrstno pohištvo namreč poskrbi, da v našem prostoru dosežemo, da je poseben ter očarljiv na pogled. Če bodo dnevni regali videti moderno in bodo hkrati enostavni za uporabo, potem smo dosegli bistvo. Podoba pohištva je namreč vedno bolj pomembna, saj prostoru vdahne poseben značaj. Ta poskrbi, da prostor, v katerem se regali nahajajo, izstopa in da je vabljiv tudi za naše obiskovalce. To najlažje dosežemo z izbiro regalov, ki imajo klasične in hkrati tudi moderne linije. Obenem moramo poskrbeti tudi za to, da imajo veliko prostora za shranjevanje predmetov in tudi odprta odlagalna površina mora biti ravno dovolj velika.

Kvaliteta in funkcionalnost dnevnih regalov

Pri vsaki vrsti pohištva pa je seveda daleč na prvem mestu tudi kvaliteta. Ta je v veliki meri odvisna predvsem od izbire materialov. Oplemenitena iverna plošča je idealen material, iz katerega so narejeni dnevni regali. Barva iverne plošče pa je seveda odvisna predvsem od našega okusa. Še vedno je najbolj priljubljena bela, pridružujejo pa se ji tudi bolj nenavadne barve, ki so živahnejše.
Dnevni regali imajo običajno več funkcij. Namenjeni so predvsem shranjevanju posameznih stvari in pa tudi namestitvi našega televizorja. Posamezni regali so sestavljeni iz elementov, ki je lahko vsak zase popolnoma samostojen.

Tipična sestava dnevnih regalov

Najpogosteje so dnevni regali sestavljeni iz TV regala, visečih omaric z vrati, stenskih omaric brez vrat ter iz posameznih polic. Seveda pa je sestava lahko tudi drugačna. Če želimo imeti povsem samosvoj dnevni regal, potem ga lahko damo izdelati po naročilu. Pri tem imamo seveda popolno svobodo, pri čemer se moramo zavedati, da nas bo stala tudi nekoliko več denarja. Imeli pa bomo dnevni regal, ki ga ni videti kar povsod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *