Avtokleparstvo Ljubljana

AC Trobec vam nudi vse storitve za vaš avto na enem mestu. Če potrebujete kakovostno avtokleparstvo Ljubljana, so pravi naslov za vas. Poskrbijo namreč tako za kleparske storitve kot tudi za menjavo poškodovanih avtodelov. Pri tem se potrudijo za to, da je dobava izbranih avtodelov čim krajša, nekatere med njimi pa imajo tudi na zalogi.

Celovito popravilo poškodovane pločevine

Kaj vse vključuje celovito popravilo poškodovane pločevine? Če potrebujete popravilo poškodovane pločevine, potem pokličite avtokleparstvo Ljubljana, kjer točno vedo, kako se lotiti različnih poškodb ali udrtin na karoseriji oziroma zvite pločevine. Pri tem uporabljajo različne metode, ki jih prilagodijo temu, za kakšno vrsto poškodbe gre oziroma temu, kako velika je. Po potrebi poskrbijo tudi za nadomestne dele, ki vam jih zamenjajo, če je to potrebno oziroma poskrbijo za varjenje karoserije.

Ukvarjajo pa se tudi z menjavo stekel, saj so prav slednja tista, ki v raznih trkih in drugih nesrečah poleg same karoserije največkrat utrpijo poškodbe. Tako bi lahko rekli, da ne glede na to, za kakšne poškodbe gre, poskrbijo za to, da jih čim bolj uspešno in v čim krajšem času sanirajo. Pri tem gre lahko za poškodbe avtomobila zaradi toče, nesreče ali različnih drugih razlogov.

Prav tako pa sta med njihovimi storitvami tudi ravnanje na ravnalni mizi in ravnanje manjših poškodb. Pri tem se potrudijo za to, da različne vdolbine, vdrtine in druge podobne poškodbe na pločevini sanirajo, ne da bi pri tem poškodovali lak. Če je torej na vašem avtu nastala vdolbina ali več vdolbin, lak pa ni poškodovan, je to odlična metoda, ki vam omogoča hitrejšo sanacijo poškodb brez potrebe po ličarskih storitvah. V primeru, da bi potrebovali tudi te, pa vam seveda omenjena avtohiša nudi tudi to.

Pri tem uporabljajo le originalne barve ter se maksimalno potrudijo za to, da za vas pripravijo točno tak odtenek, kot je vaše vozilo. Tako bo na novo pobarvan del enak kot so drugi deli vozila, predvsem pa bodo tudi ličarske storitve izvedene kakovostno in natančno. Pri manjših poškodbah laka ali v primeru, da je ta izgubil sijaj, pa se dobro obnese tudi že samo poliranje ter zaščita s posebnim premazom, s katerim poskrbite za lepši videz avtomobila.