Aventurin

Imate kaj sreče pri igrah na srečo? Jo pa potrebujete, če se jim ne morete upreti, seveda, če ne želite vsega izgubiti. Torej potrebujete aventurin. Kamen, ki bi lahko rekli, daje čarobni kamen in je tako odličen ter dobrodošel predvsem tistim, ki imajo radi igre na srečo. Kamen, ki prinaša srečo in denar.

Zanimivo je, da ni samo odličen pri igrah na srečo, ampak ima še tudi nekaj drugih lastnosti in učinkovin. Tudi, da nam prinaša nove poslovne priložnostim. Tem se seveda ne želimo izogniti in jih potrebujemo vedno več. Torej, s tem je povezan tudi uspeh in posledično naša sreča. Povezano veselje in zadovoljstvo. Kar se pa tiče telesnih organov, pa ščiti našo najpomembnejšo mišico srce in celi njegove rane, tako fizične kot čustvene. Če želimo vzpodbuditi kreativnost in okrepiti vid, je tudi v tem primeru ta kamen odlična izbira.

Raztopite in odpravite vse blokade, očistite srce in pljuča, sprostite se, bodite izvirni in poskrbite za več ugodnosti na različnih življenjskih področjih le z enim kamnom. Aventurin lahko reši vse naštete in še katere druge težave. Če se nismo prepričali po besedah sodeč, je najbolje, da se odločimo za uporabo tega in si privoščimo ter zagotovimo svoj kamen, ki ne bo nikoli več šel stran od nas in se bomo prepričali v njegovo učinkovito delovanje.

Kamen lahko tudi podarimo, seveda. Ni nujno, da si ga kupimo sami, da bo imel pravi učinek. Dovolj je, da ga določena oseba nosi in uporablja in je dejansko storil vse, kar je potrebno. Seveda je potem še pomembno kristale in kamne čistiti od slabe energije, ki se navleče na njih, pa vendar to lahko storimo tudi sami.

Kamen sreče, bogastva, denarja, blagostanja, ljubezni, srca, pljuč in drugih organov. Kamen, ki ima izjemno moč in energiji. Kamen, ki je lahko sedaj tudi vaša last ali last nekoga vam ljubih. Dovolj je, da se samo odločite zanj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *