Angeli

Svet angelov je zelo zanimiv, če jim znaš prisluhniti, se poglobiti in seveda jih razumeti. Ni vsak človek tega zmožen in sposoben in so potrebne seveda določene veščine, s katerimi lahko vzpostavimo stik z angeli.

Vse okrog nas je energija, dogajajo se reči, ki so nam znane, malo manj znane ali popolna neznanka. Odvisno tudi, kakšne narave smo, kakšen je naš značaj, kakšna so prepričanja. Velikokrat pa se zatekamo po odgovore ravno v svet angelov, nadnaravnih bitij, seveda tistih dobrih in poskušamo najti smisel dogajanja. Pri tem nam običajno pomagajo mediji, ki znajo vstopiti v svet angelov in jim prisluhniti, prebrati in videti njihova videnja ter jih prenesti nam.

 

Ni vsak človek za vse, sploh ko se gre za reči, ki so nadnaravne, za posameznike in posazmeznice, kateri imajo nadnaravno moč, smo seveda skeptični, težko verjamemo. Dokler nas ne prepričajo. Mogoče smo kdaj že imeli priložnost, da nas je nekdo prepričal v obstoj višje sile, morebiti nas še to čaka in če smo se odločili pokukati v ta svet, se moramo zavedati, da je pomembno, da se tega lotimo s pravimi osebami. Žal ne moremo zaupati vsakemu, ki se predstavlja za medija, jasnovidca ali nekoga, ki vidi v onkraj. So pa zagotovo med nami posamezniki, ki pa so tega sposobni in tudi svoje sposobnosti izkoristijo, da pomagajo nam. Da se rešijo določena vprašanja in nam določene stvari postanejo jasne.

Tako so angeli velikokrat prava izbira, kajti gre za dobra bitja, ki nam ne prinašajo škode. Vemo, da je tudi drug svet vse poln razlčnih bitij in da lahko zaupamo zgolj angelom. Zato so med nami tisti, ki bodo pričali o pozitivnih izkušnjah s srečanj z osebami, ki znajo komunicirati z njimi. In morebiti je čas, da tudi sami izkoristimo to možnost ter se prepričamo ne samo o obstoju teh, pač pa tudi razrešimo marsikatero vprašanje iz lastnega življenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *