5-HTP za kvalitetnejše življenje

Na spletnih prodajnih straneh je vse bolj aktualna prodaja izdelkov, ki pripomorejo k boljši kvaliteti našega življenja. Ker smo pogosto pod stresom ali pa imamo tako in drugače kake zdravstvene težave, zato vse pogosteje posegamo po teh izdelkih.

Spletne trgovine se ponavadi kar same ponujajo na spletu, nekatere nam o svojih novostih poročajo kar na mail. In prav je tako.

Ena od takih spletnih trgovin je spletna trgovina Bioforma. Na svoji spletni strani nudi bogato prodajo z raznovrstnimi izdelki, ki pozitivno vplivajo na naše počutje in zdravje.

Med te izdelke sodi tudi t. i. izdelek 5-HTP.

Gre za 5-hidroksitriptofan, ki je predhodnik nevrotransmiterjev. Namenjen je osebam, ki si želijo podpreti naravno vitalnost, počutje in ki v telo želijo vnesti več prehranskih snovi, ki jih vsebuje to prehransko dopolnilo.

5-HTP vsebuje najpomembnejše sestavine, ki podpirajo delovanje živčnega sistema, podpirajo mentalno in fizično koncentracijo. Na dan lahko zaužijemo 1 do 2 kapsuli tega prehranskega dopolnila. Vedeti pa moramo, da se lahko v prvih sedmih do desetih dneh pojavi slabost, ki potem postopoma izgine.

Izdelek moramo nujno hraniti pri temperaturi 5 – 25 stopinj Celzija, varovati pa ga moramo pred sončno svetlobo. Priporočenega dnevnega odmerka ne smemo prekoračiti. Prehransko dopolnilo te vrste ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek moramo nujno shranjevati izven dosega otrok.

Ena škatlica tovrstnega prehranskega nadomestila vsebuje 60 kapsul. Vsaka od kapsul pa torej nudi psihično podporo, naravno podporo pri počutju ter top kakovost, ki je izjemno pomembna. Podjetje ima izdelek skorajda vedno na zalogi, njegova cena pa se seveda lahko spreminja. Povprečna vrednost izdelka je nekje med dvajset in petindvajset evrov.

Na spletni strani lahko vidimo tudi trenutno ceno izdelka in morebitne akcije oziroma ugodnosti. Prav tako si lahko preberemo mnenja strank, ki so izdelek že kupile in ga že uporabljajo. Vsi izdelki imajo vrhunske rezultate, ki jim jih dajejo nenehna iskanja najboljših snovi, ki jih seveda najdemo v tovrstnih izdelkih.

Lahko pa se kar direktno obrnemo na podjetje in stopimo v kontakt preko telefonskega klica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *