Ženske ročne ure

Ženske ročne ure – eleganca ali odštekanost

Zagotovo imate svoj mobitel vedno pri sebi, drži? Tako lahko v vsakem trenutku preverite, koliko je ura. Tudi drži. Čemu bi potem nosile ženske ročne ure? Odgovor je enostaven – ker je to modno!

Ženske ročne ure že dolgo niso namenjene le temu, da bi prikazovale točen čas. Za zapestje si jih zapnemo zato, ker z njimi do potankosti izpopolnimo naš zunanji videz. Ženske ročne ure so modni dodatek in pika. Poznamo dekleta, ki imajo, lahko rečemo kar v svoji garderobi, deset ali več ročnih ur.

Ženske ročne ure se zelo razlikujejo med seboj. Na eni strani imamo bolj elegantne modele, na drugi športne, vmes pa je še kar nekaj ur različnih oblik, materialov … Ure so lahko narejene iz srebra ali nerjavečega jekla, morda z dodanimi okrasnimi kamenčki – ženske ročne ure takega kova vam bodo zagotovo prinesle uglajen videz. Pašček ženske ročne ure je tisti, ki predvsem izstopa. Kot že omenjeno, je pašček lahko opazen, če je na primer svetleč. Če želite bolj nevtralen videz, izberite pašček temnejše, nevpadljive barve. Lahko se odločite za silikonski ali usnjen pašček. Usnje je znano kot zelo trpežen in vzdržljiv material, zato so ure z usnjenimi paščki zagotovo primerne za vsakodnevno nošenje. Če ste le malo drzni in vam je vpadljivost všeč, izberite ženske ročne ure s paščki živih, odštekanih barv. Izberite ženske ročne ure različnih barv, tako jih boste lahko vedno kombinirale s svojimi oblačili.

Lahko bi rekli, da so ženske ročne ure del nakita. Se strinjate? Tako kot skrbno izbiramo na primer zapestnice, tako ali še bolj skrbno izbiramo ročne ure. Bi imeli digitalno ali analogno uro, okroglo ali kvadratno, majhno ali veliko, pisano ali enobarvno ročno uro … Ja, kar težka izbira. Ne smemo pa pozabiti na namen, torej na to, da se vprašamo, ob katerih priložnostih bomo uro nosile. Če je priložnosti več, si bomo pač privoščile več različnih ročnih ur. Saj ni treba, da si izberemo ravno uro priznanega modnega oblikovalca. Svojo zbirko ur lahko razširimo, saj je možno najti ogromno cenovno dostopnih ročnih ur, in to za vse okuse.

Pa da ne bomo samo o videzu. Ženske ročne ure, predvsem tiste športne, so lahko tudi zelo uporabne. Ne le, da merijo čas, merijo lahko tudi srčni utrip, porabljene kalorije, višinsko razliko in podobno. Seveda tudi pri tovrstnih urah niso pozabili na zunanji videz. Tudi športne ženske ročne ure se lahko lepo podajo našim oblačilom, predvsem tistim za prosti čas.

Ženske ročne ure so in bodo del mode, o tem ni dvoma. So nujen modni dodatek, ki izražajo vaš okus, hkrati pa so tudi zelo uporabne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *