Zadnja minuta počitnice

Ste že slišali nekoga, ki je pravil, kakšno srečo je imel, da je svoj dopust rezerviral tik red odhodom. Zadnja minuta počitnice so tu. Skoraj neverjetno. Pa vendar je res. in še kako. Ob enem pa so zaradi zadnje minute še privarčevali. Kako? Pa poglejmo z obiskom Odklop.com spletni strani.

Hitenje. Nekaj kar počne velika večina. Pa niti niso ljudje krivi za to. Nekateri se zagovarjajo na sistem, nekateri pa na neorganiziranost. Kakor koli če, vsi smo mnenja, da je hitenje nekoristno, stresno in celo nevarno. Pa vendar ni vse kar se začne z »zadnji hip« ali »zadnja minuta« slabo. Vsi smo že slišali za last minute ponudbe. Slovensko bi jim rekli zadnja minuta počitnice. Morda se v našem jeziku ne sliši ravno najbolje ali celo korektno, pa vendar, razumemo pomen.

Kar je najpomembnejše pri počitnicah zadnje minute, je to, da so cene zelo privlačne. Lahko bi rekli, da so celo za lase privlečene. To je, v pozitivnem smislu. Verjetno niste velikokrat slišali te fraze v dobrem. Bolj kot ne jo povezujemo z nečem slabim. Ampak to ni pomembno. Kar je pomembno je to, da počitnikarji lahko počitnikujejo in ob enem privarčujejo. Ta poved bi se veliko bolje slišala v angleščini. Kakor koli že, zadnja minuta pri potovanju pomeni ogromen prihranek. Prihranek, ki ga lahko namenimo dodatnim užitkom na samem potovanju. Če bi vam nekdo rekel, da je vaša destinacija trideset ali celo šestdeset odstotkov ceneje, kaj bi naredili?

Verjetno bi, to je, če bi to bilo res, takoj začeli pakirati kovčke in se s prvim taksijem odpravili na letališče. Kakopak. Vas popolnoma razumemo. Včasih so prihranki pri last minute počitnicah tako veliki, da si potem lahko še doma omislimo kakšen nov kos pohištva. Čeprav bodo nekateri mnenja, da niti ne čakajo zadnjih minut. Če si kam želijo, si to pač privoščijo. Vendar zakaj bi metali denar stran. Zadnja minuta počitnice prihajajo. Poceni ponudba za obilo zabave. Samo pri brskanju ne smemo čakati na zadnjo minuto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *