VRD Dankon – vse za avtomatizacijo v industriji

Če iščete partnerja za avtomatizacijo v industriji, je to zagotovo slovensko podjetje VRD Dankon. Pri njih so na voljo ne le vsi potrebni izdelki in oprema za industrijsko avtomatizacijo, ampak vam pri uvajanju te v vaše podjetje ali proizvodni proces tudi pomagajo ter svetujejo. Poleg tega pa nudijo tudi pomoč pri vgradnji opreme in izobraževanja, na katerih se lahko vi ali vaši zaposleni naučijo rokovanja z opremo in izboljšate sam proces krmiljenja.

Razmišljate o avtomatizaciji?

V primeru, da razmišljate o avtomatizaciji oziroma bi želeli čim bolj avtomatizirati svojo proizvodnjo in različne industrijske procese, vam VRD Dankon vsekakor lahko pomaga pri tem. Imajo namreč veliko znanja in dolgoletne izkušnje na tem področju, zato vam lahko odlično svetujejo in vam pomagajo v vseh fazah avtomatizacije – tako pri njeni uvedbi kot kasneje, ko bo ta že uvedena v vaš poslovni proces. Z njihovo pomočjo lahko poskrbite, da bo avtomatizacija optimalno izpeljana, zato se je zagotovo pametno obrniti na njih. Pomagali pa vam bodo tudi pri izbiri primerne opreme ter vam pripravili ponudbo za njen nakup.

Poskrbite za izobraževanje zaposlenih

Če želite uspešno uvesti avtomatizacijo v svoj poslovni oziroma proizvodni proces, je pomembno poskrbeti tudi za izobraževanje zaposlenih. Nujno je dobro poznavanje opreme za avtomatizacijo ter samega procesa krmiljenja oziroma PLC programiranja, ki se uporablja pri avtomatizaciji različnih procesov. Prav zaradi tega je običajno po uvedbi avtomatizacije v podjetje treba zaposliti nov kader oziroma hkrati tudi poskrbeti za izobraževanje vaših zaposlenih na tem področju.

Tudi zato lahko poskrbi podjetje VRD Dankon, ki organizira tudi različna izobraževanja in tečaje s področja industrijske avtomatizacije oziroma krmiljenja. Na tečajih se lahko udeleženci seznanijo s Siemensovo opremo za industrijsko avtomatizacijo in jo naučijo uporabljati. Prav tako se bodo na tečaju naučili, kako poteka PLC programiranje in kakšna programska oprema se uporablja pri tem. Najbolj pomembno pa je, da tečaji oziroma izobraževanja udeležence usposobijo za samostojno delo oziroma samostojno krmiljenje različnih industrijskih in vseh drugih procesov.