Vibrator

Vibrator je lahko zelo tesen ženski prijatelj!

Najpogostejša tema med prijateljicami je seveda samozadovoljevanje in uporaba vibratorja. Kljub temu, da je vibrator še vedno tabu tema pri nas in mnoge ženske ne govorijo rade odkrito o njegovi uporabi pa je klinično dokazano, da redna uporaba vibratorja zmanjšuje stres in napetost. Vibrator tako lahko koristi za osebno zdravje in odnose saj se ob njegovi uporabi sproščajo hormno sreče, ki nam nudijo ugodnje in blaženost. Vibrator tako ni prav popolnoma nič slabega saj koristi tudi našim partnerskim odnosom, ker nam nudi možnost raziskovanja novih potencialov.


Vibrator izboljša duševno stanje

Uporaba vibratorja ženskam nudi skrajno ugodje, če se mu znamo prepustiti vibrator lahko naredi marsikaj koristnega za zdravje. Naprimer študije so pokazale, da je 80% uporabnic, ki redno uporablja vibrator veliko bolj srečnih in zadovoljnih ter se lajžje spoprijemajo z dnevnimi obremenitvami. Vibrator nudi nekakšno olajšanje po napornem dnevu in tudi zvečer po njegovi uporabi lažje zaspimo saj njegovo ugodje pusti v nas pečat, da smo naredile nekaj dobrega zase in si polepšale večer. Tako je naslednji dan takoj lepši, naše duševno zdravje pa je pomirjeno in blaženo. Vibrator dokazano odpravlja stres, ki se nabere zaradi službenih obveznosti in družbenih norm saj se ob njegovi uporabi popolnoma sprostimo in se prepustimo raziskovanju svojih užitkov. Dokazano vibrator izboljšuje tudi stanje depresije.

Vibrator tudi v partnerstvu ni odveč

Če imamo partnerja, ki je navdušen nad spolnimi igračkami potem vsekakor ne bo odveč uporaba vibratorja med spolnim odnosom. Pri predigri vibrator začini marsikatero nagajivo igrico v kateru bosta uživala oba in se tako še bolj predala skupnemu hotenju in čutenju. Naj vas nikakor ne bos sram priznati partnerju, da v omarici skrivate vibrator, veliko moških je navdušenih bolj kot si mislite in bodo z veseljem poprijeli za težaško in nagajivo delo, da vas bodo lahko zadovoljili. Vibrator naj bo dober popotnik k raziskovanju vajine skupne seksualne poti.

Delovanje vibratorja

Vibrator deluje na več stopenjskih vibracijah, ki se prilagajajo glede na čutenje, ki ga želite doseči. Vibrator je narejen iz zdravju in telesu prijaznega silikona, ki ne bo dražil in poškodoval občutljivih delov telesa. Sama uporaba je izredno tiha in nežna, vibrator je nežen spremljevalec v vseh oblikah in velikostih, odvisno kakšne so želje in potrebe. Obstaja mnogo različic velikosti, tudi tak vibrator, ki je zelo majhen in priročen za v torbico in ga lahko uporabite ne samo v domači postelji temveč tudi izven nje saj je tak vibrator zaradi svoje diskretnosti neopazen in ženski najboljši prijatelj za potešitev v vsakem trenutku.

Nakup vibratorja

Vibrator naj nikakor ne bo nekaj zaradi česar bi vam bilo nerodno stopiti v trgovino s tovrstnimi pripomočki saj lahko nakup opravite tudi kar v udobju lastnega doma preko interneta. Vibrator vam varno in diskreno zapakirajo tako, da ne bo nihče vedel kaj ste dejansko naročili in tako posledično ne bo neprijetne rdečice, ko vam poštar prinese naročen paket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *