Tekalna steza WESLO

Koliko vam je poznana tekalna steza Weslo? Prvič slišite za to znamko? Naj vam jo predstavimo…
Tekalne steze Weslo so oblikovane tako, da zadovoljijo vaše osnovne potrebe po vadbi. Temu primerna pa je tudi njihova cena. Priporočljive so predvsem za domačo uporabo. Če bi lahko svetovali, bi tovrstne tekalne steze priporočili predvsem začetnikom na tem področju, osebam, ki še nimajo zahtev po vzdržljivih in napornih treningih. Za uporabo v športnih centrih ali za profesionalne športnike te naprave niso najbolj primerne, saj ne bodo zadovoljile njihovih potreb.
Kar se tiče začetnikov na področju te vadbe, so tekalne steze Weslo idealne za njihove prve pretečene kilometre. Sčasoma se tudi specifikacije spreminjajo in nadgrajujejo do te mere, da lahko zadovoljijo potrebe začetnikov. Funkcija primerna, pa je tudi cena. Tekalna steza Weslo je najcenejša na trgu in si jo zato lahko privošči praktično vsak – cena je namreč občutno nižje od preostalih znamk.
Kje so opazne omejitve?
Predvsem te tekalne steze ne dosegajo takšnih hitrosti, kot konkurenčne znamke. Prav tako imajo omejitve glede teže uporabnika, ožja pa je tudi tekalna površina. Tudi sama vadba na njih ni tako udobna, saj steza ne premore blažilcev vibracij. Posledično je tudi vadba na njej bolj hrupna. Kljub vsem morebitnim pomanjkljivosti, pa so Weslo tekalne steze poznane po svoji raznolikosti. Različni modeli so izdelani tako, da jih lahko uporabljamo doma, kot tudi v kašnih manjših fitnes centrih, kjer odlično služijo ko naprava za ogrevanje ali lažji trening.
Prednosti tekalnih stez Weslo:
• Enostavno prenašanje in shranjevanje.
• Preprosta uporaba.
• Možnost vpogleda v napredek med vadbo preko LCD zaslona.
• Možnost prilagajanja vadb in poviševanja hitrosti do določene meje.
• Večini uporabnikom dostopna cena.
Tekalna steza Weslo ni slaba izbira, saj ima kar nekaj prednosti, ki govorijo njej v prid. Pred nakupom se je priporočljivo dobro pozanimati o vsem kar nudi in pretehtati ali je to tisto, kar vi potrebujete. Na ta način boste dobili odgovor ali stezo kupiti ali ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *