Streč folija je praktična in cenovno ugodna

Streč folija je zelo praktična, kar je tudi pomemben razlog zato, da je njena uporaba nadvse razširjena. Uporablja se namreč v številnih panogah za pakiranje oziroma ovijanje najrazličnejših izdelkov. Drug pomemben razlog za njeno uporabo pa je ta, da je v primerjavi z drugimi pakirnimi rešitvami in glede na to, kaj vse omogoča, zelo cenovno ugodna. Prav zato se jo splača začeti uporabljati tudi vam, saj si boste z njo lahko olajšali pakiranje ter poskrbeli za odlično zaščito vaših izdelkov, ne glede na to, za kakšne izdelke gre.

Enostavno pakiranje najrazličnejših izdelkov

Streč folija omogoča enostavno pakiranje. Kot pove že njeno ime, je namreč zelo raztegljiva, s tem pa tudi prilagodljiva. Na razpolago je v različnih dimenzijah, kar pomeni, da lahko z njo ovijemo oziroma vanjo zapakiramo praktično katerikoli izdelek.

To velja še posebej zato, ker je na voljo več različnih tipov, kot na primer:

  • luknjičasta folija
  • kmetijska streč folija,
  • mini streč,
  • prednapeta streč folija,
  • ročna ali strojna folija.

Vsak tip ima malo drugačne lastnosti. Nekateri med njimi so namenjeni za shranjevanje oziroma zaščito specifičnih produktov, kot je recimo krma za živali v kmetijstvu, izdelki, ki se pakirajo še topli, in podobno. Spet drugi tipi pa so namenjeni široki paleti različnih izdelkov, pri čemer se razlikujejo predvsem glede na to, kako veliki so izdelki in ali bo pakiranje potekalo ročno ali strojno. Če izberete prednapeto folijo, pa bo pakiranje ne le zelo enostavno, ampak tudi veliko hitrejše.

Koliko stane streč folija?

Cena takšnega pakirnega materiala je ugodna, seveda pa variira glede na to, kakšen tip folije izberete, pa tudi od dimenzij in ostalih lastnosti. Dobavljiva je v roli, v prozorni ali kakšni drugi barvi, prav tako pa lahko izbirate tudi med različnimi debelinami. S tem in z izbiro ustreznih dimenzij folije poskrbite za to, da bodo vaši izdelki optimalno zaščiteni med transportom, skladiščenjem itd. Na tak način jih namreč lahko zaščitite pred prahom, umazanijo, vlago in vsemi ostalimi dejavniki.