Poletne obleke za vse priložnosti

Poleti so takšne in drugačne poletne obleke zagotovo najboljša izbira,saj gre za oblačilo, ki je veliko bolj lahkotno in zračno, kot če bi nosili hlače in majico. Ženske imamo na srečo ta privilegij,da nam je prav zaradi oblačil lahko poleti veliko man vroče,in to velja izkoristiti.

Poletne obleke so lahko namenjene večernim izhodom, službi, prostemu času ali tudi športnim aktivnostim – mimo lahkih športnih oblekic za tenis in druge športe pač ne gre. Večerne poletne obleke, ki si jih oblečemo za prijetna poletna druženja, pa naj gre za formalna ali neformalna, so običajno najbolj elegantne, pogosto pa tudi najbolj drzne. Pri njih je lahko zgornji del oblikovan kot korzet, lahko je povsem brez rokavov in naramnic, lahko odkriva zgolj ramena ali pa ima nekoliko drznejši dekolte. Vsekakor se priporoča krajše dolžine, torej do kolena, tu in tam pa pridejo prav tudi daljše poletne obleke, ki lahkotno padajo skoraj do tal – predvsem, če imate v načrtu nekoliko bolj gala priložnosti.

Praviloma nobena ženska ne more brez tako imenovane male črne oblekice, ki jo lahko kombiniramo z različno obutvijo in nakitom ter jo tako hitro spreminjamo in večerne poletne obleke v oblekico za v službo ali za na kavo s prijateljico. Poleg te pa velja imeti še nekaj preprostih oblek, ki jih lahko oblečemo za služben sestanek oziroma vsakdanje delo. Najbolj varna izbira so poletne obleke veni barvi, ki jih potem nadgradimo s torbico, čevlji, nakitom in pasom. Tako boste hitro prišli do poslovnega videza, ki bo povsem primeren med sodelavci, ki so oblečeni v obleke s kravato. Kadar je vaše delovno okolje bolj sproščeno, pa seveda lahko izberete tudi bolj pisane poletne obleke, kjer se kombinira več materialov in kjer so na voljo tudi vzorci. Glejte le, da za v službo ne boste imeli golih ramen ali dekolteja, ki bi veljal za neprimernega – nenazadnje boste težko delali, če bodo moški ves čas pogledovali k vašim prsim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *