Otroška igra na moderen način

24v-jd-gator-6x4Svet se spreminja in to velja tudi za igrače, ki so na voljo našim otrokom. Še pred ne dolgo nazaj smo se morali otroci zadovoljiti z kakšno drobnarijo. Miklavž ter Dedek mraz pa sta nam nosila predvsem sadje ter kakšen bombonček. Igrače v darilu so bile prava redkost.

V današnjem času pa se otroci na Božička pripravljajo skoraj celo leto. Naši otroci so se že kar nekaj časa nazaj usedli skupaj in začeli razmišljati kaj bodo letos naročili Božičku. Božični čas je najlepši del leta tako za starše kot otroke in zato se je nanj potrebno posebej pripraviti. Praznik,  ki je namenjen utrditvi družinskih vezi je kot nalašč za obdarovanje in če gre pri odraslih večinoma za drobne pozornosti je pri otrocih drugačna zgodba. Naša hčerka je pri 5 letih nekoč dejala: »Božičku pa lahko naročim karkoli hočem, saj on poskrbi za vse otroke, pa še plačati mu ni treba nič«. Tako najbrž razmišlja še precej modernih otrok in zato so njihove želje ponavadi kar visoke.

Avto na akumulator

Če želite otroka presenetiti z velikim darilom, kateri mu bo prinesel veliko veselja in se ga ne bo takoj naveličal mogoče razmislite o ideji, da mu podarite avto na akumulator. Kot avto na akumulator štejemo vsa električna vozila, ki so namenjena za uporabo otrok. Peg Perego kot vodilni proizvajalec teh vozil ponuja široko izbiro avtomobilov, motorjev, traktorjev ter štirikolesnikov. Avto na akumulator je lahko zasnovan za uporabo že od drugega leta starosti vašega otroka. Če pa mislite, da otrok pri teh letih še ne more sam nadzorovati vožnje pa lahko izberete tudi avto na akumulator z daljinskim upravljanjem. Za večje otroke pa imate na voljo tudi prve otroške zverine, ki se znajdejo odlično tudi na njivi ali celo brezpotju. Športno usmerjene malčke pa bo zagotovo prepričal športni kabriolet Ferrari FF. Ob izbiri takega darila bo navdušenje ob prejemu ogromno, prav tako bo še nekaj mesecev ostalo močno pričakovanje, ko bo otrok čakal na redno uporabo darila.

Kaj pa ostale igrače?

Če pa se vam naš predlog Božičkovega darila ne zdi primeren pa lahko na naši spletni strani Bimbo.si najdete veliko izbiro otroških igrač izmed katerih boste izredno enostavno našli prav tisto, ki jo iščete. Z uporabo naprednih filtrov boste samo z nekaj kliki izluščili tiste igrače, ki vas in vašega otroka zanimajo. Tudi če se še niste odločili kaj iščete in niti ne veste kaj je najboljše za vašega otroka ali vnuka imamo za vas rešitev. Pripravili smo vam obširen članek v katerem lahko za vsako starostno obdobje otrok preberete kakšne igrače so v tem obdobju primerne in tudi kakšne so potencialno nevarne igrače. Otroci so naše največje bogastvo in pomagali vam bomo izbrati najboljšo igračo prav za vsakega posameznega sončka.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *