Olje divjega origana

Ste eden od kar 70% ljudi na svetu, ki se bori s kandido? Morda sploh ne veste, da jo imate, toda vsak dan najeda vaše zdravje in vaš imunski sistem. Pretirano razraščena kandida v vašem organizmu povzroča težave kot so utrujenost, bolečine v mišicah, glavoboli, razna vaginalna vnetja, akne, glivice in lišaje na koži in stopalih, napihnjenost in debelost ter depresija. Morda pa se zavedate, da vam napihnjenost, bolečine v trebuhu in prebavne težave kot so driska ali zaprtje povzroča prav kandida, ampak se je ne morete znebiti, ne glede na to kaj poskušate. Pa ste že poskusili olje divjega origana? Uporabniki poročajo, da so rezultate pazili že po treh tednih! Vas mika? Naj vam povemo več o tem čudežnem olju in kako deluje.

Olje divjega origana je poznano po svojih izjemnih antibiotičnih in antiseptičnih lastnostih, tudi v zelo majhnih količinah deluje bolje od marsikaterega sintetično proizvedenega antibiotika, saj velja za olje z najmočnejšim antiseptičnim in antibiotičnim delovanjem na svetu. Uničuje kandidio, salmonelo, Streptokoke, Ecoli in druge mikrobe, ki nam uničujejo in otežujejo življenje.

Kot lahko vidite se olje divjega origana ne uporablja samo za zdravljenje kandide, temveč tudi za druge bakterijske in glivične okužbe. Zelo je uporabno pri zdravljenju aken, prhljaja, glivic na nohtih, vaginalnih okužb, vnetih dlesni, za krepitev imunskega sistema pred prehladom, bolečim grlom, odlično se obnese pri okužbi z angino in pri drugih okužbah pljuč in dihal. Prav tako se odlično bori proti večjim sistemskim bakterijskim okužbam.
Kupite lahko koncentrat eteričnega olja origana ali pa že razredčeno različico, kjer je eterično olje origana razredčeno v olivnem olju. Odločitev je vaša, le pozorni bodite pri doziranju čistega eteričnega olja, saj je zelo močno in z njim ne gre pretiravati. V žličko olivnega olja (ali v deciliter vode) kapnite kapljico eteričnega olja divjega origana in mešanico pogoltnite, lahko jo malce tudi požvrkate po ustih. To storite 3x dnevno. Ko se navadite na zelo močan okus, lahko povečate dozo, toda nikoli na več kot 12 kapljic dnevno. Če imate že pripravljeno mešanico, sledite navodilom na embalaži. Ponavljajte 3 tedne, nato pa naredite 7 do 10 dnevni premor.

Pozorni bodite na vnos železa, kajti eterično olje origana lahko pri nekaterih posameznikih zmanjša absorbcijo železa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *