Očetom prijazni otroški vozički

Otroški vozički so postali že pravi tehnološko dodelani  mali čudeži. Očetom se zaiskrijo oči, ko vidijo, da nekaj tako vsakdanjega in uporabnega ima kakšne zanimive dodatke – ročno zavoro na ročaju, amortizerji na kolesih, odpiranje vozička s pomočjo hidravlike, merilec hitrosti, predvajalnik glasbe… Če bi imel voziček kaj več od osnovne opreme, bodo očetje še raje poprijeli za ročaj in otroka peljali na sprehod.

Moderni otroški vozički imajo že v osnovi več dodatne opreme, ki očete prepriča v nakup. Že samo stojalo za stekleničke in ročna zavora na ročaju lahko odtehtata, da se bo oče zaljubil v določen voziček. Če pa bodo otroški vozički vsebovali še kaj tehnološko dovršenih dodatkov, kaj od tehničnih izdelkov, ki delujejo na baterije, pa vam sploh ne bodo dovolili poprijeti za voziček, kadar bodo z vami. Takšni vozički lahko sicer stanejo precej denarja in mnogokrat več, kot je bil vreden njihov prvi avto. A to očete ne ustavi, saj si želijo nekaj več zase in za svoje otroke.

Da pa bodo otroški vozički res prijazni očetom, morajo biti predvsem enostavni za uporabo, imeti možnost nastavitve višine ročaja in ne spuščati kakršnih koli cvilečih zvokov.  Višina vozička in ročaja je lahko poglavitna zahteva, da je vožnja vozička za očeta res prijetna in ne obremenjuje njegove hrbtenice. Enostavnost za zlaganje in razpiranje vozička bo dobro vplivala na očetovo tehniko, ker voziček manj pogosto uporabljajo kot mame. Cviljenje koles ali ogrodja pa v nobenem primeru ne pride v poštev, saj bi bilo to res neprijetno za očeta in njegov ponos.

Otroški vozički s visoko tehnološkimi dodatki bodo res prepričali očete, vendar pa morate mame paziti, da jih ne bo preveč zaneslo. Morda pa čisto vsega vseeno ne potrebujete in lahko na račun tega tudi malo prihranite ali pa ta denar namenite čemu drugemu, kar boste za otroka res potrebovali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *