Naprava za zahtevno razvlaževanje zraka

Za razvlaževanje zraka uporabljamo številne naprave, med njimi tudi industrijski razvlažilec zraka. Taka naprava ima posebno funkcijo, ki nam omogoča gretje in tudi visoko zmogljivost. Naprava je idealna za zelo zahtevno obliko razvlaževanja. Ker vsebuje vgrajen kalorifer, pa je naprava odlična za uporabo tudi pri nizkih in tudi zelo nizkih temperaturah.

Robustna naprava z majhno težo

Industrijski razvlažilec zraka velja za zelo robustno napravo, velikost in teža pa sta izjemno majhni. Idealen je za zelo zahtevno razvlaževanje na gradbiščih, v izjemno velikih prostorih in tudi v prostorih, kjer je voda povzročila določeno škodo.

Za najboljši industrijski razvlažilec je značilno, da lahko razvlaži kar do 50 litrov vode na dan. Omogočeno mu je tudi avtomatsko delovanje po izpadu električne energije. Opremljen je z visoko učinkovitim rotacijskim kompresorjem. Ta velja za enega od najmočnejših na sodobnem trgu.

Razvlažilec zraka industrijske narave se lahko preprosto zloži, prav tako ima odstranljiv rezervoar za kondenz. Napravo lahko priključimo na cev za neprekinjen odtok kondenzata. Ponaša se s prašno lakiranim kovinskim ohišjem oziroma s kovinskim okvirjem. Gre za zelo lahko mobilnost naprave. To ji omogočajo transparentni ročaji in široke pnevmatike, ki omogočajo tudi varno prenašanje po stopnicah in po neravnem terenu. Naprava je opremljena še s posebno opozorilno lučko, ki nas opozarja na njeno delovanje. Rešetke, ki se nahajajo pri zračnem filtru, so za čiščenje zelo enostavne. Za napravo velja popolna skladnost s standardi OEEO.

Cenik za industrijske razvlaževalce na spletu

Če si tudi mi doma ali v svojem podjetju želimo imeti industrijski razvlažilec zraka, potem je najbolje, da si ne zagotovimo samo vrhunske naprave te vrste, ampak tudi napravo, za katero ne bomo odšteli preveč denarja. Taka ponudba se posebej za nas nahaja na prodajnih policah priljubljene spletne trgovine, ki nas razveseljuje tudi z akcijskimi ponudbami.

Recimo tukaj https://www.gitas.si/kategorija/prodajni-program/izsusevalniki-in-grelniki-zraka/izsusevalniki-vlage-razvlazevalci/.

Napravo lahko naročimo kar od doma, kamor nam jo dostavijo v zelo kratkem in tudi hitrem času.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *