Kvalitetno tiskanje fotografij in dokumentacije

Vrsto tiskalnika izberite glede na pogostost izpisovanja, obseg dokumentacije in število natisnjenih fotografij. Najlepši izris fotografij vam nudijo brizgalni tiskalniki. Fotografije postanejo žive in ostre ter imajo visok kontrast.

Kartuše ali tonerji?

Brizgalni tiskalniki so cenovno ugodnejši in imajo cenejše kartuše, kakor laserski. Vzamimo za primer kartuše Samsung. Slednje so zelo kvalitetne, obstojne in preverjeno nudijo visoko stopnjo zadovoljstva potrošnikov. Njihova menjava je enostavna in hitra. Pri izpisu fotografij bodo posamezni natančni elementi in detajli prišli veliko bolj do izraza, kot pri laserski napravo. V kolikor boste izpisovali dokumentacijo z veliko fotografij, izberite brizgalni tiskalnik.

Fotografije z visoko ločljivostjo

Brizgalni tiskalniki omogočajo visokokvalitetno izpisovanje dokumentacije z visoko ločljivostjo fotografij. V primeru, da imate veliko slikovnega materiala bo ta funkcija prišla še posebej do izraza. Izpis je mogoč na različne materiale in sicer navaden pisarniški papir, termo občutljiv papir, barvni papir, foto papir, papir za etikete, debelejši papir za vabila, tanjše tkanine in podobno. Kartuše Samsung vam nudijo obilo možnosti in različic tiska.

Vrste polnila

Obstajajo različne vrste polnila. Nekatera so na vodni osnovi, druga so na osnovi topil. Izbirate lahko med črno-belimi in barvnimi tiskalniki. Med seboj se razlikujejo tudi po številu posameznih in številu ločenih kartuš. Nekateri imajo eno črno, eno tribarvno, drugi pa imajo eno črno in tri posamezne barvne. Najbolje je, da izberete tiskalnike z ločenimi enotami, saj boste tako menjavali le en del in ne vseh.

Dodatni nasveti za boljše rezultate

Kupite brizgalnik tiskalnik z ločenimi kartušami. To pomeni, da mora biti črna posebej ločena od barvnih. S tem boste zmanjšali porabo črnila, znižali stroške in prihranili denar. Preverite tudi ali so kartuše Samsung snemljive od tiskalne glave. Menjava posamezne kartuše je veliko ugodnejša od menjave tiskalne glave skupaj s kartušo. Brizgalne naprave so odlične za vse uporabnike, ki želijo natisniti i fotografije v visoki ločljivosti in ne želijo zapraviti preveč denarja za nov tiskalnik ter črnilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *