Korita za rože

Obožujete rože? Te krasijo vaš dom? Tiste na balkonu, pa v predverju, na hodniku, v jedilnici, dišeča roža v kuhinji? Še kje bi se našla. O tem, da jih je zunaj polno, pa seveda ni potrebno izgubljati besed. In vemo tudi, da te zahtevajo določeno skrb. Vsaka vrsta drugačno, zato je pomembno, da rože poznamo in če želimo, da te uspevajo, zanje tudi pravilno skrbimo. Kje pa jih hranite? V velikih sodih, zunaj posadite kar tako ali imate prav posebna korita za rože?

Vemo, da je videz veliko in zagotovo se bomo raje vračali domov, če bo ta prijeten in se bomo v njem počutili domače. Če so rože tiste, ki krasijo naš dom in so nam ljube, je pomembno, ne samo, da skrbimo za njihov videz in »zdravje«, pač pa tudi življenjski prostor. Ne moremo vsepovsod posaditi vsake rože. In seveda mora biti za tako lepo rožico prav posebno tudi korito. Korito je lahko tudi leseno, v kolikor je vaš stil v stanovanju ali hiši takšen, da se bo skladal z vsem ostalim. Lahko pa so seveda tudi iz drugih materialov. Izbrali bomo takšna korita, ki bodo sovpadala z ostalimi predmeti našega doma.

Domov odhajamo radi, je prostor, kjer se dobro počutimo, počivamo, kjer is »polnimo baterije«, odmislimo, ipd. Verjetno je na svetu zelo malo ljudi, kateri se ne radi vračajo domov. In, da poskrbimo za to, da doma vlada domače vzdušje, mora biti tudi oprema temu primerna. In da vnesemo nekaj življenja v dom. Tudi, ko je ta prazen. Recimo, da si zagotovimo super lepe rože, ki se bodo ujemale z ostalim videzom našega doma. Mogoče imamo sedaj prazen kot, mogoče nam nekaj manjka na eni polici, mogoče bi nekaj postavili na okno? Mogoče kar rože? Večina se odloči prav za te in so zato tudi primerna ustrezna in lepa korita za rože, ne glede na to ali so lesena ali iz kakšnega drugega materiala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *