Katera ženska oblačila ne smejo manjkati v nobeni omari?

Katera ženska oblačila ne smejo manjkati v nobeni omari?
Preverite seznam in ker je ravno čas razprodaj, si lahko še v zadnjem hipu privoščite kakšen manjkajoči kos!

Vsaj en par pajkic. Za tiste dni, ko se vam ne bo dalo pretirano razmišljati o tem, kaj bi oblekle, so pajkice in tunika odlična rešitev, za katero se ni treba preveč trudit, da jo boste pravilno kombinirale.

Bela srajca. Podobno kot mala črna oblekica, vas lahko bela srajca reši iz marsikatere zagate, ko se morate na hitro urediti za sestanek ali obisk pri sorodnikih in prijateljih. Tako kot kavbojke, ki ne smejo biti sprane in nošene, tudi bela srajca mora biti bela in brez rumenih madežev, ki nastanejo zaradi uporabe dezodoranta ali pudra. Belo srajco oblecite skupaj s kavbojkami in že ste nared za številne priložnosti.
Med obvezna ženska oblačila spada tudi mala črna oblekica. To je tak kos garderobe, ki ga lahko oblečete takrat, ko ste nepričakovano kam povabljene in morate nujno biti urejene. S to obleko boste vedno delovale brezhibno, kljub temu, da jo boste nosile več let zaporedoma. Vsake toliko si privoščite nove uhane, verižico ali broško in obleki boste dodali popolnoma nov pridih. Mala črna obleka je namreč večna!

Dober par kavbojk mora biti v vsaki omari. Model, ki vam stoji kot ulit in ga lahko nosite več sezon zaporedoma. Take kavbojke boste verjetno iskale kar nekaj časa in jih boste tudi dobro plačale, a trud in cena se vam bosta obrestovala, saj ni boljšega občutka kot imeti kavbojke, ki delujejo skoraj tako, kot če bi bile narejene samo za vas. Na te kavbojke lahko potem kombinirate različna oblačila, od osnovnih majčk (T-shirtov) do lahkih tunik in različnih srajčk. Čar tega je, da boste vedno imele v omari kos, ki je klasično športno-eleganten.
Trenirka. Taka, ki ni znošena in razvlečena, ampak taka, ki je trendi in lahko z njo skočite na hitro kavo v lokal čez cesto. Trenirke že dolga leta niso več samo za šport, ampak so pomemben modni kos ženske garderobe, zato si privoščite tako, v kateri se boste počutile urejene in hkrati tudi udobno.
Imate vsa ženska oblačila, ki so našteta na seznamu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *