Imate Samsung Galaxy s7?

Samsung Galaxy s7 je vsekakor odličen telefon, s čimer se strinjajo vsi, ki so ga kdaj uporabljali. Morda ga že imate tudi vi in to veste, morda pa šele razmišljate o njegovem nakupu – ne odlašajte in si ga privoščite! V vsakem primeru – če tak telefon že imate ali pa če si ga šele ogledujete oziroma kupujete, je zagotovo pametno kupiti še posebno zaščitno steklo za Samsung Galaxy s7.

 

Zakaj vam priporočamo še nakup takšnega stekla, ki je namenjeno zaščiti telefona in ali takšno steklo res potrebujem? Sodobni pametni telefoni, med katere spada tudi Samsung Galaxy s7, so namreč precej občutljivi na praske in odrgnine, ki lahko na zaslonu telefona pustijo trajno sled, zato je prav da poskrbimo za zaščito telefona pred razno raznimi poškodbami.

 

Poleg tega je lahko takšna nedolžna praska kasneje tudi vzrok za to, da zaslon poči, kar je lahko zelo neprijetno, menjava zaslona pa draga. Do prask in odrgnin ter tudi drugih poškodb pride iz različnih razlogov, pogosto med tem, ko je telefon v torbici ali žepu oziroma shranjen kje drugje. Velikokrat se zgodi, da ga uporabniki nehote poškodujejo na primer s ključi, ki jih hranijo na istem mestu kot svoj pametni telefon.

 

Pred takšnimi odrgninami in drugimi poškodbami lahko zaslon zaščitite s posebnim steklom, ki mora biti kaljeno oziroma čim boljše kakovosti ter mora hkrati omogočati tudi nemoteno uporabo vašega telefona. Takšna stekla lahko po ugodni ceni naročite na spletu, pozorni bodite le na to, kakšna je trdota stekla in kako kvalitetno je.

 

Predvsem pa je pomembno tudi, da izberete tipsko steklo, ki je namenjeno prav vašemu modelu pametnega telefona, saj se tako steklo temu modelu tudi najbolj prilega in vas med uporabo telefona ne bo oviralo, hkrati pa bo zaslon vašega telefona tudi popolnoma prekrilo in ga tako zaščitilo v največji možni meri. V primeru, da je vaša izbira Samsung Galaxy s7, iščite steklo prav zanj!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *