Erotična masaža

Veliko ljudi obožuje erotične masaže v erotičnih salonih, nekateri pa kar doma z svojim partnerjem/partnerko. Erotična masaža je lahko odlična predigra, kjer lahko oba dosežeta se večji in boljši vrhunec in ob tem oba uživata. Namenjena je tako za moške kot za ženske, ki se so drzni in se radi poigrajo s svojim užitkom in dimenzijam občutkov. Erotična masaža se je dolga leta uporabljala za zdravstvene namene, danes pa predvsem za seksualne namene in seks terapijo.

Erotična masaža z vašim partnerjem

Če želite vajeti prevzeti v svoje roke in popestriti vajine igrice, vama bo erotična masaža prišla prav. Ob erotični masaži lahko zavrtite počasno glasbo in prostor spremenite v erotično atmosfero. Pripravite si erotično olje ali pa kar otroško olje z dodatkom kamilice ali aloe. Naj se vaš partner uleže in vi pričnite z svojo masažo. Najprej si naoljite roke in začnite na zgornjem delu telesa, pri rami. Vaša masaža naj poteka vedno nižje, vendar počasi. Vaš partner vedno bolj hrepeni, da boste se pomikali nižje in nižje, vi pa teka namerno ne storite. Prepustite se toku in počasi preidite na najbolj vroče točke vašega partnerja, ki hrepeni po njih. Med masažo skrbite, da vaše roke ne postanejo suhe. Da bi partnerja popeljale do vrhunca, naoljite še svoje prsi in mu dovolite, da jih nežno boža. Počasi se prepustita toku in naj se vajin užitek k vrhuncu prične. Erotična masaža bo seveda odlična predigra za vašega partnerja, ki ga lahko popelje do boljšega vrhunca in ob tem lahko uživata oba.

 

Erotična masaža v salonih

V erotičnih salonih poskrbijo, da stranke uživajo in se sprostijo. Njihova pravila so, da jih do vrhunca  pripeljejo le ročno in nikakor drugače. Da se prepričajo, da zaposlene ne prekršijo pravil jim vsake toliko časa pošljejo tudi kakšnega prijatelja, ki preveri potek erotične masaže in se prepusti vrhuncu. Masaže so lahko različne, ker so dekleta povsem gola in masaže izvajajo na masažni mizi ali pa na blazini. Masaža ima veliko zdravilnih učinkov, saj ohranja našo mladost, izboljša cirkulacijo, izboljša prožnost mišic in tkiva, odpravlja stres in daje novo energijo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *