Dostava sendvičev

sendviči - dostava sendvičevPrepričana sem, da se vam je že zgodilo, da ste lačni obtičali nekje in niste imeli časa, da bi skočili v trgovino po sendvič, da bi odšli na kosilo pa sploh ni bila opcija. To se dogaja zelo pogosto, sploh če ste polno zasedeni in zaposleni z delom in nimate časa v restavraciji čakati, da vam pripravijo kosilo.  Mogoče imate čudovitega partnerja, ki vam hrano prinese v službo, ampak bodimo iskreni, to se dogaja le v ameriških filmih. Lahko bi si tudi hrano v naprej pripravili doma, ampak večina nas nima časa niti v miru pojesti zajtrka, kaj šele, da bi si zjutraj pripravljali še malico. Če pa se že kdaj potrudimo, to malico največkrat kar pozabimo doma. Logična opcija je seveda dostava hrane, kjer vam hrano pripeljejo v službo, kjer hrano lahko pojeste in hkrati opravite delo. Problem je, ker je tudi dostava lahko polžje počasna.

Novost na našem trgu je dostava sendvičev. To pestro ponudbo hladnih in toplih sendvičev morate preizkusiti. Doma si verjetno v sendvič dodate še kakšen kos mesa, ki je ostal od kosila. Tudi tukaj lahko dobite sendvič s kosom toplega mesa.  Lahko pokličeš in naročiš sendvič, ko si lačen in ga dobiš čez 30min. Ampak to delajo vsi kajne? Kaj pa je novega in drugačnega? Za cel teden lahko v naprej določiš kaj naj ti dostavijo vsak dan. Poveš jim kdaj imaš odmor za malico in sendvič po vaši izbiri bo dostavljen 5min prej. Lahko pa tudi dostavljalcu naročiš kaj naj ti prinese naslednji dan.

Vse lepo in prav, ampak kaj če se zgodi, da si si hrano naročil za cel teden v naprej, potem pa te zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ni v službo. Npr. otrok zboli in moraš ostati doma. Ni problema, tvoj sendvič bodo dostavili nekam drugam, kjer se vedno najde kdo, ki je pozabil oddati naročilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *