Dekorativna stenska nalepka

Bi radi popestrili kakšno od sten v vašem stanovanju ali hiši? Na spletni strani www.stenska-nalepka.si vas čaka resnično ogromna izbira različnih dekorativnih nalepk, ki jih lahko preprosto nalepite na steno in nato tudi odlepite, če se jih po določenem času morda naveličate ali pa bi jih radi zamenjali s čim drugim.

S stenskimi nalepkami lahko popestrite steno v dnevni sobi, saj je to navadno prostor, v katerem se veliko zadržujemo, zato želimo, da je prijazen tudi očem. Poleg tega pa je v dnevni sobi vedno kakšna nezapolnjena stena, sploh v moderno opremljenih stanovanjih in hišah, kjer želimo da prostor diha in da ni preveč natrpan. Da prostor kljub temu ne bo videti preveč sterilno ali kot iz kataloga, lahko poskrbi izbrana stenska nalepka.

Starši velikokrat stenske nalepke uporabijo tudi za popestritev otroške sobe. Na posteljico ali na kakšno drugo steno namestite simpatične živali, rožice, črke, številke, veliko drevo ali pač kaj drugega. Pomembno je, da so nalepke čim bolj pisane, saj otroci pisane barve več kot obožujejo.

Za druge prostore pa je bolje izbrati stenske nalepke v bolj nevtralnih barvah, saj so takšne videti bolje elegantno in se bolje skladajo z drugo opremo. Zelo zanimive so tudi 3D nalepke, ki imajo tridimenzionalni učinek in so tako videti še posebej atraktivno.

Poleg tega so na www.stenska-nalepka.si na voljo tudi nalepke, ki so videti kot ogledalo, ter tudi takšne, ki jih lahko uporabljate namesto table – nanje lahko kaj napišete ali narišete, nato pa to enostavno takoj tudi izbrišete. Takšnih nalepk bodo veseli tako otroci kot odrasli, ki si bodo nanje napisali seznam izdelkov, ki jih je treba kupiti v trgovini, ali pač kaj drugega.

Nalepke se enostavno namesti in odstrani, izbira je pestra in raznolika, cene pa ugodne, tako da si oglejte ponudbo in odkrijte nalepke, ki so vam všeč ter ki bi jih imeli na steni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *