CATUABA

Vam primanjkuje življenjske energije in se vam občasno zdi, da se vse dogaja kar »mimo vas?« Imate občutek, da več ničesar ne morete nadzorovati in pravzaprav na nič vplivati? Potem je catuaba vaša rešitev.

Brazilci in brazilke so običajno polni energije. Ko jih opazujemo kje na televiziji, kar izžarevajo moč, vitalnost, mladost in lepoto. In tako polni energije so. Kot bi jim šlo vse »po maslu« in se za to niti ne bi morali malo potruditi. Sami pa imamo občutek, da razpadamo po koščkih in se nikakor ne znamo sestaviti nazaj. Ampak Brazilija ima skrivnost, catuabo. Skriva se v deževnem gozdu severne Brazilije in je pravzaprav drevo. Zanimivo je, da so običajno zdravilne učinkovine rastlin in dreves v sadežih, pri tej pa se skriva vse v lubju. In v njihovem jeziku pomeni, da je hrana, katera daje življenjsko energijo.

Ker je tako dobra, naravna in učinkovita, pravzaprav ni spolnih omejitev, kdo jo sme uporabljati in kdo ne. Primerna je tako za moške in za ženske. In smo lahko vsi videti naravnost odlično. Kot brazilci. Kar pa je najboljše, pa je, da se nam ni potrebno odpraviti v Brazilijo, da bi jo tudi imeli ampak je dovolj, da se odločimo za nakup preko spletne strani, saj nam bolje založeni ponudniki prehranskih dopolnil nudijo tudi to.

Prehranska dopolnila so v celoti naravna in tako za naše zdravje varna, zato se nam ni potrebno obremenjevati, da bi kakorkoli lahko škodila našemu zdravju. Je pa dobro, da v kolikor imamo kakšno vprašanje pri nakupu, da o tem vprašamo svetovalca ali prodajalca.

Življenjska moč je torej skrivnost in to nam lahko nudi prav catuaba. Ki pa je seveda dostopna in prav tako že kar ugodna. Navsezadnje naše počutje in življenje verjetno nima cene, zato nam ne bo problem odšteti zanjo tistih nekaj everčkov.

Vse kar storimo je odvisno samo od nas in tako tudi, ali bomo še naprej »žrtev« ali se bomo temu zoperstavili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *