Brez tožbe do odškodnine

Pravična odškodnina je tisto, kar si želi prav vsak, ki se ne poškoduje po svoji krivdi. Če ste se poškodovali v prometni nesreči, za nastanek katere niste bili odgovorni sami, ali pa na vašem delovnem mestu, pa tudi če ste padli na javni površini, vam pripada njeno izplačilo. Za to vam ni treba nikogar tožiti, temveč morate le ravnati v skladu z odškodninskim pravnim postopkom oziroma s pomočjo dokumentacije o škodi, ki ste jo utrpeli, od krivca zanjo ali njegove zavarovalnice zahtevati denarno povračilo s pomočjo odškodninskega zahtevka.

Morda se vam to sliši zapleteno in ne veste, kako bi se takšnega postopka pravilno lotili, da boste čim bolj hitro in brez težav zares dobili vašo odškodnino. Priporočamo vam, da se v takšnih primerih obrnete na podjetje, ki se vsakodnevno srečuje s podobnimi primeri in v katerem točno vedo, kakšna bi bila pravična odškodnina za vašo škodo in kako priti do nje. Pokličite jih in se dogovorite za brezplačni sestanek z njimi, kjer vam bodo pojasnili, kako naprej. Sami boste morali priskrbeti le dokazilo o sami poškodbi, za vse ostalo pa bodo poskrbeli v podjetju, zato vam ne bo treba skrbeti za čisto nič, razen za to, da jim boste posredovali pravilno številko vašega bančnega računa, na katerega bo v najkrajšem možnem času nakazan vaš denar.

Pri tem vam ni treba skrbeti za ceno takšnega postopka,  saj si podjetje obračuna provizijo od vaše odškodnine šele ob nakazilu le te na vaš račun, kar pomeni, da jim lahko brez pomislekov zaupate, saj so plačani po svoji uspešnosti, kar pomeni, da se bodo za uspešno izpeljavo postopka za to zagotovo še bolj potrudili. Pri njih boste dobili tudi pravne in druge nasvete ter informacije o vsem, kar vas muči v zvezi s postopkom izterjave oziroma vsem ostalim, kar vas zanima o odškodninah. Zapomnite si, da vam pravična odškodnina po zakonu pripada, le zahtevati jo morate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *